fbpx
Skip links

Najavljamo aprilski gaming dogodek CHILLAN Celje

Serija dogodkov CHILLAN je zastavljena kot sproščen, zabaven in zanimiv igričarski dogodek, kjer je bolj kot tekmovalnost povdarjena zabavna nota igranja videoiger, saj lahko igralci od udeležbe pričakujejo obilo ne le igranja, temveč tudi postranskih aktivnosti – od mini turnirjev v ping pongu do igranja odbojke in nogometa. Za udeležence se trudimo se zagotavljati zdravo prehrano in pijačo tekom dogodka, izvajamo pa tudi pravcate piknike! Prav zaradi prijaznosti za igralca so idealni za posameznike, ki bi jim CHILLAN predstavljal prvi tovrsten (torej gaming) dogodek.

 

Celjski CHILLAN bo potekal v samem središču mesta, v Mladinskem Centru Celje, ki bo tako gostil prvi lanparty v zgodovini tega mesta (vendar ne zadnjega, saj mu bo že konec maja sledil EPICENTER LAN 6). Termin je postavljen na vikend od petka, 10. aprila, do nedelje, 12. aprila 2015 in bo z dolžino treh dni preizkusil še tako vzdržljivega igričarja.

 

Pa čeprav je, kot rečeno, CHILLAN namenjen v prvi vrsti igranju za zabavo bomo izvedli tudi nekaj zabavnih “draft pick” turnirjev v League of Legends in Counter Strike: Global Offensive (kjer bodo najboljši igralci na dogodku izbirali ekipe in se nato potegovali za naziv najboljše na dogodku sestavljene ekipe). Seveda bomo izvedli tudi nekaj manjših 1v1 turnirjev, med njimi Best Zed, Best Twisted Fate, Best AWP, Best Deagle,..

 

httpss://www.youtube.com/watch?v=3g5fvwXtCXk

 

Pri organizaciji takšnih dogodkov nastanejo tudi stroški, kot tudi zagotavljanje zdrave prehrane in pijače za udeležence dogodka tekom treh dni nanese na kar čedno vsoto denarja. Tako kot vedno ciljamo na uspešno pokrivanje stroškov s prijavnino 10 € v predplačilu in 15 € na samem kraju dogodka.

 

Za več informacij o dogodku obiščite našo podstran namenjeno za le tega:
https://chillancelje.spid.si