fbpx
Skip links

Zadnje informacije pred pričetkom CHILLAN-a

Verjetno najpomembnejša informacija za vse igralce, ki se nameravate udeležiti prvega CHILLAN-a je odprtje samega prizorišča – to se bo odprlo 24. oktobra 2014 ob 14.00. Sama lokacija je sedaj že dobro poznana – Mladinski center Gornja Radgona, ki je situiran na Trgu svobode 15 v samem mestnem središču Gornje Radgone.

Na velikem platnu bo mogoče spremljati prenose znanih streamerjev (ali turnirje) po željah udeležencev. Na voljo bo ruski bife s kruhom, salamami, namazi in mlečnimi izdelki. Igralci dogodka bodo prejeli tudi brezalkoholno pijačo Radenske, sicer bo pa na tekom celotnega dogodka odprt bar s cenovno prijazno ponudbo najrazličnejših vrst pijač (tudi alkoholnih za polnoletne udeležence).

V okviru dogodka bomo izvedli zabavno League of Legends tekmovanje, za katerega imamo namenjeno lepo vsoto Riot Pointsov, izvedli bomo tudi zabavne 1v1 turnirje v popularnih championih. V Counter Strike: Global Offensive bo potekal manjši turnir v formatu 3v3.

Prijavnina znaša 10 € s plačilom na transakcijski račun društva (informacije kako plačati na TRR najdete tu), na samem dogodku bo pa prijavnina znašala 15 € zaradi večje nepredvidljivosti morebitne neudeležbe.

S sabo mora vsak udeleženec prinesti:

  • Razdelilec
  • UTP kabel
  • Spalno vrečo in vzglavnik
  • Neokužen računalnik
  • Slušalke
  • Miško in tipkovnico

 

Pred udeležbo pa naj vse spomnimo tudi na splošne pogoje, s katerimi se strinjajo vsi udeleženci in obiskovalci. Igralci mlajši od 16 let, morajo prav tako seboj prinesti podpisano dovoljenje staršev.

 

Za vse informacije smo vam na voljo na email: [email protected].