fbpx
Skip links

Organizacija Missing in Action se je spet okrepila

Potem ko so »Team MiA« nedavno dodali HearthStone Akademijo se je organizacija spet okrepila, tako so dodali igralce Starcraft 2 kot tudi HearthStone sekciji. Dva igralca sta bila dodana Starcraft 2 ekipi po uspešnem tekmovanju na slovenskem LAN tekmovanju MiA Invitational #4, ki se je odvil pred dnevi v Kranju.

miainv4gs

Prvi dodani igralec je tako slovenski zerg igralec Starcrafta Kristian »Reach« Remškar, ki enako kot tudi drugi dodani igralec, to je mladi protoss igralec Klemen »DeLuxE« Papež, v preteklosti zastopal tudi drugo slovensko organizacijo« Pirates without Ships«.

Prevedena izjava, ki jo je novi igralec Team MiA, »Reach«, podal za njihovo spletno stran:

Moj cilj, ko sem se pridružil organizaciji »Team MiA« je bil bolj sebične narave, saj sem se primarno pridružil ekipi, da bi videl koliko se lahko izboljšam v Starcraft 2 kot igralec. Vendar kot je minil čas sem spoznal, da lahko tudi sam kaj povrnem ekipi, tako s komentiranjem iger z »Over« kot tudi pomagam soigralec pri treningu. Upam  da lahko tako ekipa kot jaz najdemo skupne koristi tega partnerstva in s tem pridobimo uspešne rezultate.

miahs1

Zadnji dodani igralec pa prihaja kot nov član HearthStone Akademije in to je »Kerber«, ki je znan HearthStone igralec slovenske scene, vendar še nima veliko tekmovalnih izkušenj v tej igri. V obilni izjavi, ki jo je podal za spletno stran organizacije, do katere povezavo lahko najdete pod člankom, se je opisal kot velik igričar, ki trenutno igra HearthStone in Dota 2 na računalniku in je drugače tudi član slovenske konzolne skupnosti za pretepaške igrice imenovane »Pretep«.

Naj še omenimo, da ima slovenska organizacija, ki je zgoraj omenjena, »Pirates without Ships« tudi novo spletno stran, ki je vredna ogleda na naslednji povezavi: https://pws.si/.

(https://team-mia.org/mia-adds-three/ ; https://pretep.si/ )