fbpx
Skip links

HearthStone scena se veča in veča

Igra HearthStone, ki je še trenutno v beta verziji postaja vedno bolj popularna, tako po svetu kot pri nas. Zaradi popularnosti se širijo tudi tekmovalne aktivnosti te igre, slovenska HearthStone skupnost je tako organizirala že drugi spletni turnir ta pretekli teden in medtem ko je na prvem zmagal »Buksna«, je drugega dobil »Sast«,medtem ko je drugo mesto zasedel »Gohi«, tretje pa »Barricade«, naj še dodamo da je skupaj tekmovalo kar 64 igralcev.

Skupnost https://hearthstone.si/  je tako tudi naznanila slovensko HearthStone ligo, ki se bo začela marca letos. Za več informacij glede serverja, točkovanja in drugih pravil obiščite njihovo spletno stran.

miahs1

Zaradi vsega tega se je slovenska organizacija »Missing in Action« odločila ustanoviti Hearthstone  akademijo, kjer se bodo skupaj borili eni izmed najboljših posameznikov v Sloveniji. To so: »Grimmjow« (na zadnjem turnirju 4), »KillerBee«, »Evuser«, »Zaephyr« ter dva prvaka preteklih turnirjev »Buksna« in »Sast«.

Ta konec tedna se je HearthStone igral tudi na Epicenter LAN-u v Murski Soboti, že dva tedna kasneje pa bo novo HearthStone LAN tekmovanje na  Radioactive LAN-u v Krškem. Kot, da to še ne bi bilo dovolj pa so tekmovanje za HearthStone napovedali tudi pri novo nastali organizaciji Electronic Playground, ki ima namen ozaveščati in organizirati turnirje za balkansko regijo, vendar za naznanjem turnir še točni datum ni bil izdan.

Tukaj še naj dodamo, da bo EPG organiziral tudi tekmovanje za Starcraft 2 navdušence, ta bo potekal že prihajajočo soboto, zato če se še niste, se hitro prijavite. Tekmovanje bo nagradilo najboljšega igralca z 50€ nagrade.

Kakor zgleda trenutno bo prihodnost te igre zagotovo zanimiva, če še igre niste preizkusili to le storite, saj vas nič ne stane, igra je tako rečeno free-to-play in je vsem dostopna preko spleta.