fbpx
Skip links

SteelSeries najnovejši sponzor EPICENTER LAN 2

LJUBLJANA, Slovenia – 9. december, 2013. – SteelSeries, vodilni proizvajalec računalniške periferije za gamerje najavlja podporo EPICENTER LAN 2, največjemu slovenskemu igričarskemu dogodku. Sponzorstvo bo za udeležence dogodka prineslo paket lepih nagrad za posebno tekmovanje, ki bo nosilo ime SteelSerialize.

SteelSerialize bo izzvalo tako tekmovalce, kot obiskovalce na samem dogodku, da eden drugega prekosijo v svoji kreativnosti in domiselnosti kar se tiče vključitvi logotipa in napisa “SteelSeries” na dele svojega telesa. Tako bomo najbolj radikalnemu udeležencu tega tekmovanja podarili miško SteelSeries Kinzu V2 Yellow, tekmovalcu čigar slika bo pa dosegla največji socialni doseg v obliki Facebook lajkov, pa bomo podarili najpopularnejše gaming slušalke, SteelSeries Siberia V2 White.

Samo Zavašnik, predsednik Društva za elektronske športe – spid.si, je podporo komentiral:

Že v preteklosti smo poizkušali pridobiti zveneča imena za podporo dogodkov in v dobri meri nam je to tudi uspevalo. Sponzorstvo s strani SteelSeries je le še en dokaz v kakovost naših dogodkov, ki jih očitno ne cenijo le igralci, temveč tudi sponzorji. Seveda se bomo kar se da potrudili, da bodo vsi vpleteni deležniki zadovoljni tako, da bomo s SteelSeries sodelovali v večjem obsegu tudi v prihodnosti.

 

About SteelSeries
SteelSeries is a leading manufacturer of top quality gaming peripherals from headsets, keyboards and mice to controllers, surfaces and software. For more than a decade, SteelSeries has been on the forefront of designing and creating gear for gamers. The company’s continued innovation also comes in collaboration with the world’s leading professional gaming teams and partners. SteelSeries is a global brand that continues to support the growth of competitive gaming tournaments and electronic sports leagues through professional team sponsorships, partnerships and community support. For more information, please visit  https://steelseries.com.

O Društvu za elektronske športe – spid.si
Društvo za elektronske športe – spid.si je bilo leta 2011 ustanovljeno z namenom promocije elektronskih športov in povezane kulture tako v Sloveniji, kot tudi širše. Ozaveščenost širimo z organizacijo spletnih tekmovanj za gamerje, promocijskih dogodkov, festivalov, kot tudi lanpartijev. Publike posodabljamo z ešportnimi novicami iz lokalnega, kot globalnega okolja preko socialnih omrežij, spletnih portalov in kvartalnih revij. Udeležimo se vseh večjih tekmovanj po Sloveniji s katerih prenašamo sliko v živo, opravljamo intervjuje, fotografsko obeležujemo dogodek in drugo. Za več informacij obiščite spletni portfolio društva na https://www.spid.si/en