fbpx
Skip links

Novo! Poslovno-tehnični hackathon EPICHACK prvič na Telemach EPICENTER 20!

Imaš rad izzive? Prva izdaja dijaško-študentskega hackathona bo potekala 26. in 27. oktobra 2019 na Celjskem sejmu!

Skupaj z entuziasti nad inovacijami, marketingom, designom in informacijskimi tehnologijami boste razvijali in med seboj delili poslovne ideje, se pogovarjali z drugimi inovativnimi osebami in skupaj izdelali programske in strojne rešitve problemov. Najboljše ekipe bodo nagrajene s strani sponzorjev dogodka, ki že vključujejo imena kot so Aruba Networks by HPE, McAfee, REAL security, BC Vault, Telemach in več.

Hackathon je zabaven dogodek namenjen razvoju rešitev za probleme v poslovnem svetu, z osredotočanjem na izobraževanje in povezovanje tekmovalcev z partnerskimi podjetji, hkrati pa udeležence tekmovanja postavi in spozna s sceno startupov. Je neprecenljiva priložnost za podjetja, da spoznajo in privabijo nove talente, hkrati je to idealna priložnost za tekmovalce, da spoznajo bodoče delodajalce.

Doživi ešportne turnirje z 10.000€ nagradnega sklada, zabaven lanparty, ogled prenosov v živo na velikem platnu, udeleži se športnih izzivov, sodeluj na okroglih mizah, pridruži se delavnicam in predavanjem, uživaj v glasbenih točkah, izkusi najnovejše igre, podaj mnenje na stojnicah mladih razvijalcev iger ter preizkusi najnovejšo gaming opremo ter periferijo – vse to in še več na Telemach EPICENTER 20.

Več informacij o EPICHACKu – www.epicenter.si/epichack
Več inforamcij o Telemach EPICENTER 20 – www.epicenter.si
Nakup kart – www.spid.si/shop