fbpx
Skip links

Gaming challenge FIFA 18

Kaj sploh je Gaming Challenge?

Gaming Challenge je nova serija tekmovalnih ešportnih dogodkov, ki jih bomo na sedežu podjetja T-2. Na posameznem Gaming Challenge turnirju bomo organizirali turnir le iz določene igre. Večjo pozornost pa bomo namenili tudi živim prenosom s slovenskimi komentatorji, tako da bo dogajanje zanimivo tudi za gledalce od doma.

V soboto, 7. oktobra, bomo na sedežu podjetja T-2, Verovškova 64 A, Ljubljana organizirali Gaming Challenge turnir v ravnokar izdani igri FIFA 18. Turnir bo potekal od 10. do 21. ure.

Vse igralce, ki verjamejo v svoje zmožnosti, vabimo, da se prijavijo na tej povezavi. Nagradni sklad bo v skupni vrednosti dosegel več kot 800 € v materialnih nagradah in bonih. Vse tiste, ki bi radi podpirali svoje prijatelje, si ogledali prenose v živo ali preprosto iskali nova prijateljstva pa prav tako vabimo na dogodek, saj je za obiskovalce vstop prost.

Vsem tistim, ki se morda še odločajo ali bi se dogodka udeležili ali ne, pa bo mogoče pomagal spodnji videoposnetek.


Vse potrebne stvari za izvedbo turnirja bomo priskrbeli mi, lahko pa uporabljate tudi svoje kontrolorje, če so vam ljubši. Torej je vse kar morate prinesti s seboj dobra volja.

Časa od izida igre do turnirja je dokaj malo, ampak smo vseeno prepričani, da nas čakajo zanimive tekme.