fbpx
Skip links

Academy

[title]Ideja o začetku akademije[/title]

[dropcap color=”color”]P[/dropcap]rva ideja o ekipi SPID.si je bila izvedena tako, da smo poleti 2011 podprli Call of Duty 2 in Call of Duty 4 ekipi, ki sta navkljub dobrim rezultatom čez čas postali neaktivni ter slej ko prej razpadli. Sedaj, po dolgem času premlevanja, smo se znova odločili podati v MGC vode, a sedaj nekako drugače.

 
[title]Osnovna razčlenitev[/title]

[dropcap color=”color”]G[/dropcap]lede na naše neprofitno ozadje bi bilo finančno podpiranje ekip neizvedljivo, zatorej smo se odločili, da bomo prva stopnja za napredovanje slovenskih ekip in igralcev, nekako odskočna deska, ki bo dala igralcem podlago in izkušnje, na podlagi katerih bodo lahko dobili ekipe, ki si jih zaslužijo. Tako bomo medse sprejeli nove, a še zmeraj izkušene igralce in jih poizkusili naučiti kako se promovirati do stopnje, da postanejo prepoznavni obrazi ne le v lokalni, temveč tudi globalni skupnosti, na koncu vam bomo pa pomagali še pri izdelavi portfolia, s katerim boste kontaktirali največje svetovne organizacije – in rezultati bodo vidni, imate našo besedo.

 

 

[title]Udeleženci programa se lahko naučijo sledečega:[/title]

[dropcap color=”color”]I[/dropcap]gralce v SPID Academy bomo naučili streamanja preko platforme Twitch.tv z uporabo programa OBS. Izdelali vam bomo osebne overlaye, kot tudi vam svetovali na področju profesionalnosti.

Vsi igralci bodo spodbujani k kreiranju svoje Facebook strani, preko katere bodo lahko komunicirali z gledalci in mogoče tudi oboževalci. Seveda je na mestu promocija vaših strani tudi z glavne Facebook strani SPID.si. Podobno velja za Twitter račun, ki je v eŠportih zelo koristna zadeva, in pridna uporaba te socialne platforme seže daleč s potencialnimi ekipami.

Pomagali vam bomo tudi pri izdelovanju vodičev, kako igrati določen build ali določenega championa, kako izvesti določeno strategijo, in vse to sproducirati v kakovosten vodič.

 

Ponudimo vam lahko veliko znanja in izkušenj na področju elektronskih športov in marketinga, ki če ga boste pridno uporabili, vam bo pomagal priti do organizacije vredne vaših sposobnosti – vprašanje ostaja le, koliko ste se pripravljeni potruditi in vložiti truda ne samo v vašo igro, temveč tudi v promocijo vas samih, kjer vam bomo pa pomagali mi.

 

[title]Naša pričakovanja od udeležencev[/title]

Torej, če vas zanima pridružitev SPID Academy, vam že sedaj povemo, da bomo od vas pričakovali sledeče:
[list class=”square”]
[list_item] Redno streamanje (oz. vsaj 1 igralca v ekipi), kar pomeni vsaj 10 ur na teden[/list_item]
[list_item] Uporabo socialnih medijev (Facebook, Twitter, Instagram,..)[/list_item]
[list_item] Dvakrat mesečno pisanje bloga o mentaliteti ekipe, posodobitvah, tekmovanjih, idejah – lahko tudi video[/list_item]
[list_item] Mesečno vsaj 1 vodič kako igrati neko mapo, taktiko, championa, kako izvesti strategijo,… [/list_item]
[list_item] Udeleževati se vseh naših tekmovanj[/list_item]
[list_item] (Opcijsko) Komentiranje naših tekmovanj [/list_item]
[list_item] Profesionalnost in korekten odnos tako do igre, kot tudi do vaših odgovornosti – odraslost.[/list_item]
[/list]

 

[title]Podprte igre [/title]

Katere igre pa sploh nameravamo podpreti? Vse. Če s svojo ekipo igrate Call of Duty 2, Team Fortress 2, TrackManio, StarCraft: Brood War, WarCraft 2, Dota2, Counter Strike: Global Offensive, Quake 3, Painkiller, League of Legends, Call of Duty 4,… Ako obstaja tekmovalna skupnost za igro, ste vabljeni, da se prijavite.

[title]Prijava v SPID Academy[/title]

Na vsako prijavo bomo po internem glasovanju v roku 48 ur odgovorili z odobritvijo, zavrnitvijo, ali povpraševanju po še več informacijah. Samo prijavo oddate na [highlight color=”color”][email protected][/highlight] z naslovom “SPID Academy: ime igralca/ekipe”, v telo pa napišite postavo, vašo zgodovino kot ekipa (če to ste) in vašo osebno zgodovino, starost, če ste že streamali (velik +), če uporabljate socialna omrežja in podobne stvari, v glavnem, poizkusite napisati predstavitev vaše ekipe, kot bi jo poslali, če bi pošiljali prijavo za igranje za Fnatic. Vedite pa, če boste porabili 2 minut, da nam pošljete packarijo, se ne bomo niti mi potrudili, da vam odgovorimo, pa naj ste še tako dobri igralci.

 

Leave a comment