fbpx
Skip links

Prijava

  Ime in priimek

  Nickname#xxxx (vnesite svoj Battle.net ID in kodo)

  E-mail naslov

  Strinjam se s splošnimi pogoji udeležbe

  Opombe

  – Gaming Challenge Hearthstone I bo potekal 19. marca 2016 od 10.00 do najkasneje 22.00.

  – Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za računalniško opremo udeleženca, kot tudi ne za kakršne koli dobrine, ki bi se udeležencu odtujile/pokvarile/uničile tekom dogodka.

  – Vsi udeleženci prevzemajo odgovornost za lastna dejanja na prireditvi. Organizator lahko posameznika kadarkoli odstrani iz prizorišča v kolikor oceni, da je to potrebno iz varnostnih razlogov ali kršitev pravil ter splošnih pogojev.

  – Na prizorišču bo ves čas prisoten vsaj en član organizacijske ekipe, ki bo skrbel za upoštevanje reda in osnovnih pogojev za izvedbo dogodka.

  – Organizator lahko vsem prijavljenim pošilja e-pošto z novicami in obvestili. Organizator lahko po predhodnem obvestilu kadarkoli spremeni informacije, podatke in način izvedbe dogodka.

  – Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani društva (www.spid.si).

  – Organizator in medijski partnerji lahko objavljajo in spreminjajo ter za oglaševalske namene uporabljajo slike in druge medijske vsebine iz dogodka na spletnih straneh in drugih medijih.

  – Ko je prijavnina poravnana povrnitev plačila ni mogoča razen v primeru odpovedi celotnega dogodka, ne le posameznega turnirja na dogodku.

  – Vsi igralci se morajo ob prihodu identificirati z dokumentom, igralci mlajši od 16. let pa morajo ob prihodu prinesti s sabo tudi dovoljenje staršev. Le to je na voljo na glavni strani z informacijami.