fbpx
Skip links

Prijava

Prijave so se 24 ur pred pričetkom dogodka zaprle.

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za računalniško opremo udeleženca, kot tudi ne za kakršne koli dobrine, ki bi se udeležencu odtujile/pokvarile/uničile tekom dogodka.

Vsi udeleženci prevzemajo odgovornost za lastna dejanja na prireditvi. Organizator lahko posameznika kadarkoli odstrani iz prizorišča v kolikor oceni, da je to potrebno iz varnostnih razlogov ali kršitev pravil ter splošnih pogojev.

Udeleženci, na dan dogodka mlajši od 16 let morajo s sabo prinesti potrdilo staršev, ki ga najdete v prvem zavihku.

Na prizorišču bo ves čas prisoten vsaj en član organizacijske ekipe, ki bo skrbel za upoštevanje reda in osnovnih pogojev za izvedbo dogodka.

Organizator lahko vsem prijavljenim pošilja e-pošto z novicami in obvestili. Organizator lahko po predhodnem obvestilu kadarkoli spremeni informacije, podatke in način izvedbe dogodka.

Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani društva (www.spid.si).

Organizator in medijski partnerji lahko objavljajo slike in druge medijske vsebine iz dogodka na spletnih straneh in drugih medijih.

Ko je prijavnina poravnana povrnitev plačila ni mogoča razen v primeru odpovedi celotnega dogodka.

Plačilo je povezano z eno ekipo oz. udeležencem. Če se ena ekipa ne pojavi na dogodku, druga ne more prevzeti njenega/njegovega mesta razen ob predhodnem dogovoru z organizatorji.

V primeru, da ima določen turnir manj kot 4 na dogodku prisotne ekipe ali igralci, organizator ne bo izvedel tekmovanja

Vnos alkoholnih pijač mlajšim od 18 let je prepovedan. Vnos alkoholnih pijač starejšim od 18 let na lastno odgovornost.