fbpx
Skip links

CHILLAN Lenart


 

Datum dogodka
Pričetek v soboto, 21. februarja in konec v poznih popoldanskih urah nedelje, 22. februarja 2015.

Lokacija
V samem središču mestnega jedra Lenarta, mesta med Mariborom in Mursko Soboto, na naslovu Trg osvoboditve 9, in sicer v prostorih Centera Slovenskih goric – CSG.

Turnirji
Čeprav je v prvi vrsti zabavne narave, se bodo tekmovalni posamezniki lahko merili v širokem spektru iger – od League of Legends, Counter Strike: Global Offensive do Call of Duty 2 in 4.

Pijača in prigrizki
Vedno bo na voljo ruski bife s sendviči, namazi, mlečnimi izdelki, sokovi in negaziranimi pijačami, saj želimo omogočiti udeležbo tudi socialno ogroženim.

Prijavnina
S prijavnino le pokrivamo stroške – le ta znaša 15 € pri plačilu na dogodku v katero je vključena zdrava pijača in prehrana.

Kapaciteta
40 udeležencev z računalniki.

Predvidena časovnica
Sobota, 20. februar 2015
11.00 – Pričetek dogodka
16.00 – Pričetek zabavnih turnirjev

Nedelja, 21. februar 2015
09.00 – Nadaljevanje zabavnih turnirjev
15.00 – Zaključek CHILLAN-a Lenart

 

 

Slike prizorišča

chillan-lenart-prizorisce chillan-lenart-prizorisce-2 drustvo-mladi-lenart

 

 

Dodatne datoteke

Dovoljenje staršev za udeležbo

 

Kaj je lanparty?
Je dogodek, ki se ga udeleži različno število ljudi – začenši z 10, in v primeru največjih zbiranj, več kot 10.000 – ki so vsi na istem mestu z enim samim razlogom, ki je igranje videoiger. Vsi računalniki so povezani v lastno omrežje in normalno nato povezani še s svetovnim spletom, kar naredi izkušnjo kar se podobno domačemu okolju, le z veliko več zabavnih in socialnih elementov.

Kdo se lahko udeleži dogodka?
CHILLAN-a se lahko udeleži kdorkoli, ob pogoju, da se strinja s spošnimi pogoji, ki jih lahko najde na strani, s sabo prinese računalnik, monitor in vso kramo, ki spada zraven in se ve sprostiti ter prepustiti zabavi.

Kako poteka lanparty?
Vsi prisotni igralci se na lokaciji z mrežnimi kabli povežejo na lokalno omrežje hitrosti 100Mb/s, nato pa lahko igrate proti drugim udeležencem v zabavnih tekmovanjih ali pa vsem pokažete svoje sposobnosti proti nasprotnikom na spletu. Izbira je vaša, povemo naj vam pa le, da je pogled nasprotnika, ki izgubi, neprecenljiv.

Kaj vse moram prinesti s sabo?

 • Osebni računalnik z vsemi potrebnimi kabli
 • Ekran in vse kable, ki spadajo k ekranu
 • Tipkovnica, miška in podloga
 • Slušalke in mikrofon
 • Internetni kabel, ki naj bi bil vsaj 3-5 m dolg
 • Električni razdelilec z vsaj 3 luknjami!
 • Mobilni telefon in polnilec
 • Programska oprema
 • Igre in programsko opremo
 • Anti-virus
 • Oblačila in spalne potrebščine
 • Udobna oblačila in primerna obutev
 • Spalna vreča
 • Dodatno pokrivalo
 • Vzglavnik
 • V primeru, da ste na dan dogodka mlajši od 16 let, še potrdilo staršev

 

Katere igre se igrajo na CHILLAN?
Izvedli bomo neobvezna tekmovanja v celi vrsti iger in aktivnosti. Med njimi so tekmovanja v Call of Duty 2, Call of Duty 4, League of Legends in več. Seveda pa lahko igrate karkoli si boste zaželeli, le ne bodite šokirani ob osuplih pogledih, ki jih boste dobili ob igranju Diablo 2.

Ali moram igrati v vseh tekmovanjih na dogodku?
Sploh vam ni potrebno tekmovati, lahko se pridete le družit ob vašemu priljubljenemu sredstvu sproščanja in zabave – računalniških igrah. Tekmujete pa lahko v vseh tekmovanjih, kar vam tudi priporočamo, saj ni glavno zmagati, glavno je sodelovati. Na tekmovanja posameznih iger se prijavite z izpolnitvijo ustreznega prijavnega obrazca na zavihku “Prijava”.

Ali je kakšna prijavnina?
Prijavnina v redni predprodaji znaša 15 € na igralca, in jo udeleženci poravnajo ob prihodu na prizorišče.

Kako je s pijačo in hrano?
Na CHILLAN-u bomo za vsakega udeleženca zagotovili vsak dan dogodka en hladen obrok, z lokalnimi ponudniki pa se bomo dogovorili za popuste pri obisku njihovih gostiln. Seveda so za lačne želodce v neposredni bližini tudi fast foodi, gostilne, restavracije, pekarne in trgovine.

Kakšne nagrade podelimo najboljšim ?
Dogodek je namenjen predvsem zabavi, in želimo da pridete na tekmovanje zgolj zaradi druženja in zabave.

Če imate še kakšno vprašanje, na katero tukaj ne najdete odgovora, ali pa mogoče ni najbolj razumljivo razloženo, vas naprošamo, da nas kontaktirate na email: [email protected]

– CHILLAN Lenart bo potekal v prostorih Centra Slovenskih goric – CSG in bo potekal neprekinjeno 2 dni in ga organizira Društvo za elektronske športe – spid.si v sodelovanju z Društvom “Mladi do kraja” Lenart.

– Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za računalniško opremo udeleženca, kot tudi ne za kakršne koli dobrine, ki bi se udeležencu odtujile/pokvarile/uničile tekom dogodka.

– Vsi udeleženci prevzemajo odgovornost za lastna dejanja na prireditvi. Organizator lahko posameznika kadarkoli odstrani iz prizorišča v kolikor oceni, da je to potrebno iz varnostnih razlogov ali kršitev pravil ter splošnih pogojev.

– Udeleženci, na dan dogodka mlajši od 16 let morajo s sabo prinesti potrdilo staršev, ki ga najdete v prvem zavihku.

– Na prizorišču bo ves čas prisoten vsaj en član organizacijske ekipe, ki bo skrbel za upoštevanje reda in osnovnih pogojev za izvedbo dogodka.

– Organizator lahko vsem prijavljenim pošilja e-pošto z novicami in obvestili. Organizator lahko po predhodnem obvestilu kadarkoli spremeni informacije, podatke in način izvedbe dogodka.

– Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani društva (www.spid.si).

– Organizator in medijski partnerji lahko objavljajo slike in druge medijske vsebine iz dogodka na spletnih straneh in drugih medijih.

– Ko je prijavnina poravnana povrnitev plačila ni mogoča razen v primeru odpovedi celotnega dogodka, ne le posameznega turnirja na dogodku.

– Plačilo je povezano z eno ekipo oz. udeležencem. Če se ena ekipa ne pojavi na dogodku, druga ne more prevzeti njenega/njegovega mesta razen ob predhodnem dogovoru z organizatorji.

– V primeru, da ima določen turnir manj kot 4 na dogodku prisotne ekipe ali igralci, organizator ne bo izvedel tekmovanja