fbpx
Skip links

Red Bull Flick 2022

Red Bull Flick 2022


Date:
05/09/2022

Sta s prijateljem nepremagljiv dvojec, ki ga ni mogoče poraziti na nobeni mapi ali siteu? Prijavita se na slovenske kvalifikacije Red Bull Flick ter osvojita 1500 EUR in mesto na svetovnem finalu v Kopenhagnu!

Kaj sploh je to?

Red Bull Flick je unikaten zaradi neobičajnega igralnega načina in map, ki so bile razvite s posebnim namenom v mislih. Zmago si zagotoviš s kontroliranjem posebnih točk – agresiven napad na nasprotno dvojico je tu sekundarnega pomena. Vsaka izmed petih map ima posebne lastnosti in vzdušje, ki pričara edinstveno igričarsko izkušnjo.

Dvojice se bodo v Sloveniji najprej pomerile na kvalifikacijah, najboljših 32 ekip se bo uvrstilo na državni finale. Tam bo okronana zmagovalna dvojica, ki se bo odpravila na Red Bull Flick Invitational v Kopenhagen.

Datumi in prijava

8. oktober 2022 ob 15.00: Red Bull Flick Slovenia – Qualifier supported by Mercator
15. oktober 2022 ob 15.00: Red Bull Flick Slovenia – Qualifier 1
22. oktober 2022 ob 15.00: Red Bull Flick Slovenia – Qualifier 2

Pravila

Precej preprosta. Tekmujte se na 5 novih mapah ​​Red Bull Flick, ki so bile narejene po meri. Vsaka dvojica se bori za nadzor poligona in mora za zmago uporabiti svoje okolje ter posebne mehanike mape. Nasprotnike premagate tako, da izčrpate njihove Tickete.

Igralni način je 2na2 Deathmatch v formatu best-of-three. Vsaka ekipa začne s 100 Ticketi. Cilj igre je zavzeti in čim več časa obdržati tri nadzorne točke, razpršene po mapi, pri čemer je naenkrat aktivna le ena. Aktivna točka se vsakih 60 sekund naključno zamenja z eno izmed drugih dveh.

Poišči svojega soigralca, preizkusita se na custom mapah in dokažita, kdo je najboljši CS:GO par v Sloveniji.

 

Uradna spletna stran dogodka.