fbpx
Skip links

Postani eReprezentant 2021

Postani eReprezentant 2021


Date:
03/01/2021

Preizkusi se v simulaciji nogometa, premagaj konkurenco in postani uradni e-reprezentant Nogometne zveze Slovenije!

NZS je leta 2019 izbrala prva eReprezentanta, ki sta Slovenijo predstavljala v kvalifikacijah za e-Evropsko prvenstvo v nogometni simulaciji Pro Evolution Soccer 2020. To je lani prvič potekalo v organizaciji Uefe.

Slednja tudi letos organizira e-Evropsko prvenstvo, tokrat v igri Pro Evolution 2021, kvalifikacije pa letos potekajo preko spleta.

  • Kaj: Kvalifikacijsko tekmovanje za 2 uradna člana e-reprezentance Nogometne zveze Slovenije, ki bosta zastopala državo v kvalifikacijah za UEFA eEURO 2021.
  • Kdaj: Kvalifikacije bodo potekale v torek, 5. januarja 2021 od 17. ure naprej, medtem ko bo slovenski finale potekal v četrtek, 28. januarja 2021, od 17. ure naprej, predvidoma do 21. ure. Prijave za kvalifikacije se zapirajo 5. januarja ob 16:30.
  • Kako: Kvalifikacije potekajo v organizaciji Uefe in ESL. Prijavite se na spletni strani (tukaj), za prijavo morate biti stari najmanj 16 let in imeti aktivno PSN naročnino.
  • Format na kratko: V kvalifikacijah sistem enojnega izločanja – najboljši štirje posameznih kvalifikacij se uvrstijo v finale, kjer se igra v formatu Best of 3 s sistemom enojnega izločanja cel turnir.
  • Pravila na kratko: Standardna pravila, ki se jih običajno igra na tovrstnih turnirjih. Igrana izdaja igre je eFootball PES2021 na platformi PlayStation 4.
  • Livestream: Dogodek bo komentiran na Facebook in YouTube profilih Nogometne zveze Slovenije ter Game Gang YouTube in Facebook, kot tudi na Twitch kanalu twitch.tv/spidsi.
  • Nagradni sklad: 1. in 2. mesto – personaliziran dres Nogometne zveze Slovenije, podpis pogodbe o zastopanju ter mesto v e-reprezentanci. Nagradni sklad se bo razširil.

 

Več informacij tukaj.