fbpx
Skip links

Polnočni spektakel ob izidu Call of Duty: Black Ops 4

Polnočni spektakel ob izidu Call of Duty: Black Ops 4


Date:
02/10/2018

Za Call of Duty: Black Ops 4 in Big Bang Slovenija smo posneli slovensko launch kampanjo v kateri je padalec skočil iz letala in dostavil prvo kopijo igre v trgovino ob polnoči. V videu si poglej efekte, potrebne za izdelavo, poln video pa je na voljo za ogled spodaj.

Prvi izvodi Call of Duty: Black Ops 4 bodo v ljubljanski BTC dobesedno padli z neba!

Dvanajstega oktobra izide ena najtežje pričakovanih videoiger letošnjega leta, novi Call of Duty: Black Ops 4. Toda najbolj zagreti si lahko izvod zagotovijo že na lansirnem dogodku pred trgovino Big Bang v ljubljanskem BTC-ju.

Dogodek se bo začel 11. 10. ob devetih zvečer in bo trajal do pol dveh zjutraj, igro pa bo mogoče kupiti od minute čez polnoč do ene ure zjutraj.

Pred Big Bangom bodo stale štiri konzole PlayStation 4 za neposreden preizkus prejšnjih verzij Call of Duty in po polnoči tudi nove verzije igre, na tisoč-vatnem ozvočenju bo DJ sukal glasbo, postavljen bo šotor partnerja igre Monster Energy, ki bo delil napitke, medtem ko bodo za vzdušje skrbeli v vojaško opremo iz igre oblečeni promotorji. Lačni se bodo lahko podprli z brezplačnimi prigrizki, dogodek pa bo paša za vsakogaršnje čute – navsezadnje bodo prvi izvodi igre dostavljeni na čisto poseben in spektakularen, vsebini igre ustrezen način!

Potrdi svojo udeležbo na spodnji povezavi:
https://www.facebook.com/events/735786573420801/