fbpx
Skip links

JBL Quantum EPICENTER Online 2

JBL Quantum EPICENTER Online 2


Date:
26/01/2021

E-športi so najhitreje rastoč gledalski šport na svetu, ki jih vsakodnevno spremlja več kot 200 milijonov ljudi, še bistveno več pa se jih vsakodnevno tekmovalno udejstvuje v igranju. Navkljub v primerjavi majhnemu številu prebivalcev, je Slovenija z dvema milijonoma ena sil na svetovnem zemljevidu e-športnih talentov. Vsi nadebudni profesionalni igralci videoiger pa bodo prišli na svoj račun 27. in 28. ter 6. in 7. marca 2021 na EPICENTER Online 2.

EPICENTER je največji in najdlje aktiven slovenski gaming dogodek, ki ga neprofitno organizirajo navdušenci nad e-športi, da bi podprli in spodbujali rasti lokalne skupnosti. Poleg šestih organiziranih e-športnih turnirjev, bodo organizatorji na treh sočasnih prenosih v živo pripravili tudi predavanja in delavnice na teme spletne varnosti, usklajevanja iger z drugimi življenjskimi dejavnostmi, tehničnih vsebin na temo upravljanja prenosov v živo, razoja iger/programov in zaposlitve v gamingu ter mnogo več.

Najboljšim igralcem bodo izplačane denarne nagrade v skupni vrednosti več kot 2000€ – po drugi strani pa bo sodelovanje popolnoma brezplačno! Pridruži se dogajanju tudi ti in sodeluj na JBL Quantum EPICENTER Online 2 s prijavo tukaj – www.epicenter.si!