fbpx
Skip links

EPICENTER Light

EPICENTER Light


Date:
17/07/2021

24. in 25. julija v Mariboru prvi EPICENTER Light, zabave poln lanparty za 50 udeležencev!

 

Gaming dogodki se po letu in pol vračajo – v nekoliko manjšem obsegu, a s toliko več zabave in druženja, bo prvi lahkokategornik serije EPICENTER zagotovo the place to be med tokratnimi poletnimi počitnicami!

Datum dogodka
Pričetek v soboto, 24. julija 2021 ob 10. uri in konec v večernih urah nedelje, 25. julija 2021, v klimatiziranih prostorih studia GGHQ, Jezdarska ulica 13, 2000 Maribor.

Prijava
Prijavo opravite s klikom na ta stavek, ki vas bo odpeljala v spletno trgovino, v kateri opravite nakup karte za dogodek. S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji udeležbe.

Pijača in prigrizki
S prijavnino pokrivamo stroške izvedbe – ta znaša 15€ z vključenim DDV, vključen je tudi izbor hladnih prigrizkov in brezalkoholna pijača. Vnos alkoholnih pijač na lokacijo ni dovoljen, je pa na voljo za nakup polnoletnim udeležencem.

Kapaciteta
50 udeležencev z računalniki. Vstop zunanjim obiskovalcem ni mogoč zaradi zagotavljanja varnosti udeležencev in opreme. Na voljo le še nekaj mest – pridruži se s prijavo tukaj.

COVID-19
Dogodek bo izveden v skladu z navodili in priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Število udeležencev je omejeno skladno s priporočili, prepovedan je vstop zunanjim obiskovalcem (ter prijateljem, znancem, soigralcem ali drugim, ki niso sami udeleženci), vsi udeleženci morajo imeti na dan prihoda na prizorišče veljavno PCT potrdilo (bodisi prebolelost, cepljenost ali veljaven test).