fbpx
Skip links

Bitstamp EPICENTER Online 3

Bitstamp EPICENTER Online 3


Date:
31/01/2022

E-športi so najhitreje rastoč gledalski šport na svetu, ki jih vsakodnevno spremlja več kot 200 milijonov ljudi, še bistveno več pa se jih vsakodnevno tekmovalno udejstvuje v igranju. Navkljub v primerjavi majhnemu številu prebivalcev, je Slovenija z dvema milijonoma ena sil na svetovnem zemljevidu e-športnih talentov.

EPICENTER je največji in najdlje aktiven slovenski gaming dogodek, ki ga neprofitno organizirajo navdušenci nad e-športi, da bi podprli in spodbujali rasti lokalne skupnosti. Poleg šestih organiziranih e-športnih turnirjev, bodo organizatorji na treh sočasnih prenosih v živo pripravili tudi predavanja in delavnice na teme spletne varnosti, usklajevanja iger z drugimi življenjskimi dejavnostmi, tehničnih vsebin na temo upravljanja prenosov v živo, razvoja iger/programov in zaposlitve v gamingu ter mnogo več.

Digitalna izdaja največjega gaming dogodka v Sloveniji se vrača med 19. februarjem in 6. marcem z e-športnimi turnirji CS:GO, LoL, Valorant, Rocket League, Fortnite, idr., s prvo izdajo e-športne konference, casual gaming dvodnevnim maratonom in showcase dogodek o razvoju videoiger,

Najboljšim igralcem bodo izplačane denarne nagrade v skupni vrednosti več kot 3000€ – po drugi strani pa bo sodelovanje popolnoma brezplačno! Pridruži se dogajanju tudi ti in sodeluj na Bitstamp EPICENTER Online 3 s prijavo tukaj – www.epicenter.si!